pvc-vloeren Heerhugowaard

PVC vloeren Heerhugowaard van de specialist

pvc vloeren noord holland

pvc vloeren pvc vloeren kom je shoppen bij de expert van Nederland. Wij hebben een uitgebreid assortiment pvc vloeren van A-merken.
pvc vloeren

pvc vloeren

Wat is een PVC vloer? PVC vloeren zijn houtvrije parketvloeren. Het is een kunststof parketvloer gemaakt van verschillende lagen PVC. De mooiste PVC vloeren geven je woning net die extra uitstraling die jij zoekt. PVC vloeren zijn een goed alternatief voor laminaat of plavuizen. Er zijn verschillende verbanden waarin de vloeren gelegd kunnen worden, en daarnaast heb je keuze uit heel erg veel kleuren, patronen en A-merken. Elk merk heeft zijn eigen modellen en kleuren.

PVC vloeren Heerhugowaard

pvc vloeren Heerhugowaard. Wil jij ook de mooiste pvc vloer van Heerhugowaard? Kom dan shoppen in onze showroom waar je alle A-merken terugvind voor de beste prijs. Wij hebben een eigen legservice van vakmensen, waardoor jij ervan verzekerd bent dat je pvc vloer perfect komt te liggen in Heerhugowaard. Onze showroom is 10 minuten rijden vanaf Heerhugowaard en wij komen graag uw pvc vloer thuis leggen. Wil je een scherpe offerte ontvangen van a-merken pvc vloeren Heerhugowaard? Neem dan contact op. Bij ons in de showroom krijg je een goede indruk van de producten, maar als je liever online je droom pvc vloer heerhugowaard samenstelt dan kan dat met de roomconfigurators. Met deze roomplanners kan je zelf je pvc vloer bekijken, een andere kleur of legverband geven. Ook kan je een eigen foto oploaden zodat je een pvc vloer kunt bekijken in je eigen kamer! Test het nu.

visgraat verband pvc

Een van de nieuwste trends in pvc vloeren is het visgraatpatroon. Een PVC visgraat vloer heeft een luxe uitstraling, helemaal met band en bies. opzoek naar inspiratie? Probeer onze roomconfigurators of kom naar de showroom.
Klik hier